ΑΠΟΕΛ: Τα θετικά από το Δασάκι…

Δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και με μια καλή εμφάνιση πέρασε εύκολα από το Δασάκι και πάτησε κορυφή. Ο ΑΠΟΕΛ ότι είχε να κάνει το έκανε στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε δυο τέρματα και ακολούθως έκανε συντήρηση δυνάμεων. Το 3-1 σε βάρος του Εθνικού αντικατοπτρίζει την ανωτερότητα των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι πλέον έστρεψαν την προσοχή τους στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Άρη.

Τα θετικά από το Δασάκι είναι αρκετά και σημαντικά,

γεγονός που αναμένεται να βοηθήσουν για τη συνέχεια.

1) Η κορυφή: Το μεγαλύτερο κέρδος είναι φυσικά οι τρεις βαθμοί και το νικηφόρο σερί των έξι αγώνων του ΑΠΟΕΛ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα δείχνει να έχει φορτσάρει στο κατάλληλο σημείο του μαραθωνίου και οφείλει να συνεχίσει σταθερά προς την υλοποίηση των στόχων της.

2) Πιέρος Σωτηρίου: Η εμφάνιση και τα δυο τέρματα.

3) Γιάννης Γιαννιώτας: Πρόσθεσε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ο Ελλαδίτης ήταν και χθες ασταμάτητος, ενώ κέρδισε και το πέναλτι.

4) Γιώργος Μερκής: Παιγνίδι με παιγνίδι παρουσιάζεται καλύτερος. Ο διεθνής κύπριος αμυντικός είχε μεγάλη συμβολή στο πρώτο τέρμα του ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα, η συμπεριφορά του δείχνει να ενσωματώθηκε πλήρως στους γαλαζοκίτρινους.

5) Βινίσιους: Ο Βραζιλιάνος που κινήθηκε στη μετριότητα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ανεβάζει στροφές μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

6) Κόσμος: Φαίνεται να έχει λάβει το μήνυμα του Τιμούρ Κετσπάγια και της διοίκησης. Οι πορτοκαλί έδωσαν δυναμική παρουσία στο χθεσινό παιγνίδι και βοήθησαν την ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα