«Δεν είμαι τελειωμένος όπως πολλοί πίστευαν»

Συνέντευξη στην Ισπανία έδωσε ο επιθετικός της ΑΕΛ Ντάνι Μπενίτεθ. Απαντά σ’ αυτούς που πίστεψαν πως μετά την περιπέτεια στην καριέρα του θα ήταν τελειωμένος, αλλά και γιατί είναι ευτυχισμένος στο νησί μας.

"Στην Κύπρο είμαι ευτυχισμένος. Η αλήθεια είναι πως φοβόμουν να πάω σε άλλη χώρα. Αλλά στην ΑΕΛ με υποδέχθηκαν αρκετά καλά και έκαναν την προσαρμογή μου εύκολη».

«Το δύσκολο ήταν η γλώσσα, αφού

οι περισσότεροι μιλούν ελληνικά».

«Όταν έφτασα στην ομάδα, αγωνίστηκα και στα δυο παιχνίδια με την St Josephs, το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Πρόγρες και μετά με την Αούστρια».

«Ο Μπαλταζάρ είναι ένας έξυπνος τύπος, που βλέπει το ποδόσφαιρο επαγγελματικά».

«Δεν είμαι τελειωμένος όπως πολλοί πίστευαν».

«Στο πρωτάθλημα υπάρχουν 14 ομάδες. Με το τέλος της κανονικής περιόδου, χωρίζονται σε δυο γκρουπ των έξι ομάδων και το πρώτο γκρουπ αγωνίζεται για το πρωτάθλημα και το δεύτερο για τον υποβιβασμό. Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

«Στην Κύπρο είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο. Οι φίλοι της ομάδας είναι «τρελοί» και έχουν σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές. Όλοι γνωρίζουν τι έχω περάσει, την κατάστασή μου. Αλλά με υποδέχθηκαν καλά και αυτό μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αγαπούν την ομάδα και τους ανθρώπους της. Και αυτό με κάνει ευτυχισμένο».

«Το είπα αρκετές φορές πως δεν θα πάω κάπου που δεν με θέλουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα