"Ο Γκουαρντιόλα δεν είναι άντρας"

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε συνέχεια στη διαχρονική του κόντρα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας ότι ο Καταλανός είναι ο πιο ανώριμος προπονητής με τον οποίο έχει συνεργαστεί, προτού αμφισβητήσει ακόμη και τον... ανδρισμό του.



Η κόντρα των Πεπ Γκουαρντιόλα και Ζλάταν Ιμπραΐμοβτς καλά κρατεί, με το γυαλί ανάμεσά τους να έχει ραγίσει οριστικά μετά την προβληματική τους συνύπαρξη στην Μπαρτσελόνα.

Ο Σουηδός ρίχνει τα πυρά του σε κάθε ευκαιρία προς τον Καταλανό,

αποκαλύπτοντας σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι τον θεωρεί ως τον πλέον ανώριμο προπονητή με τον οποίο έχει συνεργαστεί, ενώ δε δίστασε να αμφισβητήσει ακόμη και τον ανδρισμό του.

«Όταν ήμασταν μαζί τότε στην Μπάρτσα, είπα στον Πεπ ότι θυσιάζει όλους τους ποδοσφαιριστές του για χάρη του Μέσι. Μου είπε πως με καταλαβαίνει. Στο επόμενο παιχνίδι βρέθηκα στον πάγκο. Και στο επόμενο και στο μεθεπόμενο.
Από τότε δεν μου μιλούσε και δεν με κοιτούσε καν. Κατάλαβα πως δεν έχει να κάνει μόνο με αγωνιστικούς λόγους η στάση αυτή. Αυτός είχε το πρόβλημα, αυτός έπρεπε να το συζητήσει μαζί μου. Διάβασα πως έγινε το ίδιο και με τον Ετό και τον Μάντζουκιτς.
Δεν είναι ο χειρότερος προπονητής με τον οποίο έχω δουλέψει, αλλά είναι ο πιο ανώριμος. Ένας άνδρας λέει το πρόβλημα που έχει με κάποιον, αλλιώς δεν είναι άνδρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα