Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του νέου iPhone (live)

Μία δεκαετία μετά το λανσάρισμα του iPhone από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Steve Jobs, η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει απόψε ένα απολύτως ανανεωμένο iPhone μαζί με δύο νέες συσκευές κινητών τηλεφώνων, καθώς και αναβαθμισμένα μοντέλα του Apple Watch

και της τηλεόρασης Apple.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του liberal.gr, τα νέα προϊόντα θεωρούνται πολύ σημαντικά για την εταιρεία. Την τελευταία δεκαετία, η Apple έχει πωλήσει περισσότερα από 1,2 εκατ. iPhones, όμως τον τελευταίο χρόνο τα έσοδά της υπέστησαν μία σημαντική καθίζηση, καθώς πολλοί καταναλωτές απέρριψαν το iPhone 7, χαρακτηρίζοντάς το παρόμοιο με το iPhone 6.

Η εταιρεία ελπίζει ότι το νέας εποχής κινητό τηλέφωνο -που κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει το όνομα iPhone X- θα κλείσει τα στόματα των επικριτών της, οι οποίοι την κατηγορούν ότι έχει χάσει το προτέρημα της καινοτομίας.

Τα άλλα δύο μοντέλα που θα ονομάζονται μάλλον iPhone 8 και iPhone 8 Plus θα αντικαταστήσουν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Όσον αφορά τις τιμές των νέων συσκευών, κάποιοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι το κορυφαίο μοντέλο θα διατεθεί προς πώληση με τιμή που θα φθάνει τα 899 δολάρια και κάποιοι άλλοι ότι θα σπάσει προς τα πάνω το φράγμα των 1.000 δολαρίων.

Παράλληλα, η εταιρεία θα παρουσιάσει απόψε ένα ανανεωμένο μοντέλο του Apple Watch, με το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να συνδεθεί με ασύρματα δίκτυα, όπως και με ένα κινητό.

Η παρουσίαση θα αφορά και το νέο μοντέλο της Apple TV.

Η μετοχή της εταιρείας ενισχύεται πάνω από 1,5% προσυνεδριακά.

Keywords
Τυχαία Θέματα