Δείτε τη ζωγραφιά σας να ζωντανεύει!

Το νικητήρια σχέδια από τον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής IKEA 2014 «Δείτε τη ζωγραφιά σας να ζωντανεύει».

Η ζωγραφιά της 6χρονης Στέλλας από τη Μοσφιλωτή, κατάφερε να διακριθεί στις 10 νικητήριες ανάμεσα από 800 ζωγραφιές από όλο τον κόσμο!

Συγχαρητήρια στη μικρή Στέλλα για την υπέροχη ζωγραφιά!

Η ΙΚΕΑ Σουηδίας σε συνεργασία με τα καταστήματα ΙΚΕΑ ανά τον κόσμο, διοργάνωσε αυτό το διαγωνισμό ζωγραφικής

με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα συλλογή λούτρινων παιχνιδιών για την εκστρατεία «Λούτρινα παιχνίδια για την εκπαίδευση», σχεδιασμένη από παιδιά από όλο τον κόσμο!

Καλέσαμε τα παιδιά να ζωγραφίσουν τα πιο φανταστικά πλάσματα, και από τις 800 υπέροχες συμμετοχές η κριτική επιτροπή της ΙΚΕΑ Σουηδίας έχει τώρα καταλήξει σε δέκα νικητές ηλικίας 4 έως 10 ετών. Οι νικητές προέρχονται από:

· Νορβηγία

· Βέλγιο

· Καναρίους Νήσους

· Μαλαισία

· Ηνωμένο Βασίλειο

· Κροατία

· Κύπρο

· Ολλανδία

· Ρουμανία

· Ταϊβάν

Τα βραβευμένα σχέδια είναι εξίσου διασκεδαστικά όσο και ευφάνταστα, όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς. Μεταξύ των 10 νικητών θα βρείτε μια φανταστική τίγρη, ένα ασβό που ονομάζεται Stinky, έναν τρομακτικό δεινόσαυρο, ένα μπλε μονόφθαλμο δημιούργημα, και φυσικά την κυπριακή νικητήρια ζωγραφιά – ένα ιδιαίτερο πλάσμα που προέρχεται από ένα φανταστικό κόσμο όπου τα μικρά του ποδαράκια μπορούν να στηρίξουν το μεγαλόσωμό του ανάστημα!Η Μαρία Θόρν, Range Manager στo Παιδικό ΙΚΕΑ, σχολίασε τα δέκα τελικά σχέδια: «Έχουμε επιλέξει από χιλιάδες σχέδια, όλα δημιουργημένα με υπερηφάνεια και από καρδιάς. Οι δέκα τελικές ζωγραφιές είναι φανταστικές φιγούρες που υπάρχουν σε μία μόνο έκδοση και δείχνουν ότι όλα είναι δυνατά με τη φαντασία των παιδιών.«Αυτές είναι πραγματικά φανταστικές δημιουργίες που θα μετατραπούν τώρα σε λούτρινα παιχνίδια που είναι χαριτωμένα, ξεκαρδιστικά και απρόσμενα – το κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Αγαπάμε αυτά τα σχέδια λούτρινων παιχνιδιών και είμαι σίγουρη ότι θα τα αγαπήσουν και οι πελάτες μας».Τα επιλεγμένα σχέδια θα γίνουν μια συλλεκτική σειρά λούτρινων παιχνιδιών, που ξεκίνησε η ΙΚΕΑ σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση» τον Νοέμβριο του 2015.Για κάθε λούτρινο παιχνίδι που θα πωλείται κατά τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, το ΙΚΕΑ Foundation θα δωρίσει 1 Ευρώ για την εκπαίδευση των παιδιών μέσω της UNICEF.
Keywords
Τυχαία Θέματα