Δεύτερος γύρος για το Παγκύπριο πρωτάθλημα Motocross

Μετά την πρεμιέρα που έγινε στην πίστα της Μοσφιλωτής σειρά έχει η πίστα Μακούντας για τη συνέχεια του Παγκυπρίου πρωταθλήματος motocross της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας. Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Μοτοσικλετιστών Αργάκας την ερχόμενη Κυριακή ενώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον θεσμό υποστηρίζει το Monster Energy.

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά στις 08:00 το πρωί με τον τεχνικό έλεγχο των μοτοσικλετών ενώ στις 09:30 θα ξεκινήσουν τα

δοκιμαστικά και στη συνέχεια τα χρονομετρημένα χιτ. Ένας αγώνας που έχει ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού μετά τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα, όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μια καλή συνέχεια. Θυμίζουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα motocross αποτελείται από οκτώ αγώνες αντί επτά που ήταν πέρυσι

Όπως και πέρυσι οι αναβάτες που θα λάβουν μέρος και σε αυτό τον αγώνα χωρίζονται σε επτά συνολικά κατηγορίες ανάλογος ηλικίας αλλά και μοτοσικλέτας. Η κατηγορία ΜΧ1 περιλαμβάνει αθλητές από 18 χρόνων και άνω. Μαζί τους και ο Ανθούλης Χαραλάμπους, ένας αναβάτης που για μια ακόμη φορά βρίσκεται στην ομάδα αθλητών της Monster Energy Η κατηγορία ΜΧ2 που περιλαμβάνει αθλητές από 15 χρόνων και άνω ενώ η ΜΧ4 είναι μια ανοικτή σε κυβικά κατηγορία που περιλαμβάνει αθλητές από 14 χρόνων και άνω.

Η ΜΧ3 περιλαμβάνει αθλητές ηλικίας 26 μέχρι 34 χρόνων όπου θα αγωνιστούν σε μια κατηγορία ανοικτή σε κυβικά ενώ το ίδιο έχουμε και για την κατηγορία ΜΧ3 Over που περιλαμβάνει αθλητές άνω των 35 χρόνων. Το παρόν τους δίδουν και οι κατηγορίες MX65 και ΜΧ85 που αποτελούν το φυτώριο» της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας. Κατηγορίες που περιλαμβάνουν αθλητές από επτά μέχρι δώδεκα ετών και από εννέα μέχρι δεκατριών αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα