AΠΟΕΛ: Δεν κρύβονται(Έντονος ο προβληματισμός)

Το θετικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι ότι δεν ''κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους'' και δηλώνουν τον έντονο τους προβληματισμό. Τόσο για τις εμφανίσεις της ομάδας αλλά και για τους συχνούς τραυματισμούς.

Ειδικά με τους τραυματισμούς η κατάσταση έχει ξεφύγει, μετά τα νεα προβλήματα με τους Αστίθ, Καρλάο και Σωτηρίου. Ξεφυτρώνουν όπως τα ''μανιτάρια'' και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο. Το κάθε τι έχει την εξήγηση του και στον ΑΠΟΕΛ

προσπαθούν να βρούν μια άκρη για το τι συμβαίνει. Από την άλλη στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν πολύ περισσότερα απο τους πλείστους ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά τα θέματα σίγουρα θα απασχολήσουν τον Τιμούρ Κετσπάγια που καλείται να βρεί τον τρόπο, για να παρουσιάσει ο ΑΠΟΕΛ το ποδόσφαιρο που του αρμόζει σύμφωνα με τον προύπολογισμό και την ποιότητα που διαθέτει. Δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πούμε όμως κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους , διότι είναι κοντά ο Ιανουάριος και σίγουρα θα έχουν πρόβλημα με το μέλλον τους στην ομάδα.

Σίγουρα ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει καμία ευθύνη για τον προγραμματισμό της ομάδας και πιθανό για την προετοιμασία που έγινε. Σίγουρα θα χρειαστεί τον χρόνο του για να βάλει τη σφραγίδα του και βεβαίως τον περιμενει αρκετή δουλειά. Αυτή η κατάσταση όμως θα πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους της διοίκησης διότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τον μεγαλύτερο προύπολογισμό με διαφορά και ο κόσμος περιμένει πολύ περισσότερα.

Σίγουρα η χθεσινή εμφάνιση ήταν απαράδεκτη και δεν θα περάσει απαρατήρητη. Ναι μεν η ομάδα είναι στην κορυφή όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το ''καμπανακι έχει ήδη χτυπήσει'' και αν δεν αλλάξει άρδην η αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα είναι ορατό το ενδεχόμενο να έρθουν οι απώλέιες.

Keywords
Τυχαία Θέματα