«Δέχθηκε πιέσεις από ένα μεγάλο σωματείο» (ηχητικό)

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Νίκος Παπάς μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον φάκελο του ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα και τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ δέχθηκε πιέσεις από μια μεγάλη ομάδα που σπιλωνόταν το όνομα της αφήνοντας αιχμές για τον ΑΠΟΕΛ.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Ο πρόεδρος έχει μπροστά του άλλους 7 φακέλους τους οποίους έχει υποχρέωση, από την στιγμή που έδωσε το πρώτο παιχνίδι στη δημοσιότητα που έριχνε ευθύνης

σε ένα σωματείο, να κάνει το ίδιο.
-Να κάνει όπως έχει πράξει σε 7-8 ώρες να δώσει στη δημοσιότητα γιατί δέχθηκε πιέσεις από μια μεγάλη ομάδα η οποία σπιλωνόταν το όνομα της.
-Όπως έπραξε για το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα έχει υποχρέωση να πράξει και με όλους τους άλλους
-Υπάρχουν άλλοι 7 φάκελοι και έχει υποχρέωση να το κάνει όπως με το ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα
-Εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη. Ζητούμε άμεση συνάντηση για να δούμε το τι γίνεται. Έχουμε μάθει να αναλάβουμε την ευθύνη μας. Ότι μας αναλογεί είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε.
-Δυστυχώς όλοι έχουμε ευθύνη. Είμαστε οι πρώτοι που έχουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη και έχουμε υποχρέωση στις 14 Νοεμβρίου (Γενική συνέλευση Καρμιώτισσας) να καταθέσουμε προτάσεις. Να μαζέψουμε τα κομμάτια από όλη αυτή την κατάσταση.
-Με στεναχωρεί αυτό και έδωσα την παραίτηση μου αν δεν αλλάξει ο Νίκος ο Παπάς θα αποχωρήσει από το σωματείο
-Η απόφαση μου είναι οριστική. Αν τα δεδομένα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο μείνουν όπως έχουν (στοίχημα) δεν έχουμε θέση σε αυτό τον χώρο

Keywords
Τυχαία Θέματα