Χριστουγεννιάτικη Έκθεση “All You Need for Christmas”

Το World Trade Center Cyprus διοργανωτές της δεύτερης ετήσιας έκθεσης “All You Need for Christmas”, αναδεικνύει την επιτυχία της φετινής έκθεσης, καθώς οι τοπικές και περιφερειακές επιχειρήσεις αντικατοπτρίζουν τη θετική ανταπόκριση της κοινότητας.

H φετινή έκθεση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 21:00 στο Πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ παρείχε σε 40 επιχειρήσεις μια φανταστική ευκαιρία να παρουσιάσουν τις μοναδικές ιδέες Χριστουγεννιάτικων

δώρων σε πάνω από 3000 επισκέπτες.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο σε όλους Άγιο Βασίλη και να συμμετάσχουν σε διάφορα διασκεδαστικά μουσικά και χορευτικά εργαστήρια που οργάνωσε η Σχολή musicNart. Ζεστό κρασί, μαλλί της γριάς, μηχανή του χιονιού και άλλες νόστιμες λιχουδιές πρόσθεταν μια γιορτινή νότα στην ατμόσφαιρα.

Χορηγός: Party City

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook

https://www.facebook.com/events/2089370731291195/


Πληροφορίες για τη World Trade Center Cyprus

Η εταιρεία World Trade Center Cyprus (www.wtccy.org) είναι μέλος από το 2004 του διεθνoύς οργανισμού World Trade Centers Association, στις ΗΠΑ. Ο οργανισμός έχει παρουσία σε 90 και πλέον χώρες με περισσότερα από 300 αδειοδοτημένα World Trade Centers σε κάθε πόλη/χώρα. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες όπως επιχειρηματικές λύσεις σε εταιρείες, επαγγελματικά προγράμματα εκπαίδευσης, serviced offices, διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών προς και από το εξωτερικό, όπως επίσης διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων και εκθέσεων.

Για πληροφορίες:

World Trade Center Cyprus

Corporate Marketing Department

Tel. 25 588116, Fax: 25 588299

Email: [email protected]

www.wtccy.org

Keywords
Τυχαία Θέματα