Χριστοφόρου: «Όλα μπορούν να ανατραπούν»

Για την μάχη του τίτλου και του κύπελλου αλλά και πολλά διάφορα σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Χριστάκης Χριστοφόρου ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Sports Express.
Ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε ότι σε περίπτωση που η ΑΕΛ δεν κατακτήσει το κύπελλο, ο προϋπολογισμός

της ομάδας θα μειωθεί στο μισό.

Για την μάχη του πρώτου γκρουπ: «Είναι πολύ μικρή η διαφορά. Ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Όλα μπορούν να ανατραπούν. Αυτό έδωσε μεγάλη ομορφιά στο πρωτάθλημα»
Για την αύξηση των ομάδων: «Δεν συμφωνώ με αυτή την απόφαση. Έπρεπε να παρθεί αυτή η απόφαση με το τέλος του πρωταθλήματος και να ίσχυε για την επόμενη σεζόν. Θα είναι μεγάλη η ζημιά για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Θα υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια στον δεύτερο όμιλο. Πραγματικά διερωτώμαι για αυτό το σκεπτικό»

Για την ήττα από την Δόξα: «Ένιωσα άσχημα από την ήττα από την Δόξα. Το αποτέλεσμα από μόνο του θα το θυμάται αρκετό καιρό ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΛ. Πρέπει να πάρει τις εμπειρίες και να συνεχίσει. Κατά την διάρκεια του αγώνα νόμιζα ότι ήταν και τα δυο πέναλτι. Το ενα 100% δεν ήταν. Αυτά τα λάθη συμβαίνουν και δεν το λέω σαν δικαιολογία. Δεν έχει το βάθος η ΑΕΛ για να παίζει με δυο ενδεκάδες. Είναι βαριά η ήττα από την Δόξα. Ήταν ταρακούνημα για την ομάδα μας»

Για Αγία Νάπα: «Ανάτρεψε τα προγνωστικά και τώρα μπορεί να μείνει στην κατηγορία»

Για το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν»

Για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Κωνσταντίνο Παναγή: «Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Όλο το μέλλον του ανήκει»

Τελικός Κυπέλλου με ΑΠΟΕΛ: «Το πιο δίκαιο θα πρέπει να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. ΓΣΖ, Αντώνης Παπαδόπουλος. Δεν μπορούμε να παίξουμε ούτε στην έδρα της ΑΕΛ ούτε του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να έχουμε λίγες πιθανότητες και θέλουμε να τις διεκδικήσουμε. Ο Λεμεσιανός του αρέσει το γλέντι. Πανηγύριζε πριν τον τελικό και όχι μετά. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα πανηγυρίσουμε πριν τον τελικό»

Για την μάχη του πρωταθλητή: «Πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ να μαντέψω. Μέχρι την προτελευταία αγωνιστική θα κριθεί το πρωτάθλημα. Μπορεί να πει κάποιος να πει ότι ο Απόλλωνας δεν μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Είναι αμφίρροποι οι αγώνες»

Για το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό: «Ήδη κάναμε ένα καλό πρόγραμμα με έμφαση τις εντάσεις. Θα πάρουμε τα παιχνίδια, τα επόμενα δυο πολύ σοβαρά στα θέματα ενδεκάδας τελικού και το τελευταίο πριν τον τελικό να ξεκουράσουμε ποδοσφαιριστές. Θα φωνάζουν κάποιοι άλλοι γιατί να βάζουμε μικρούς με τον Οθέλλο. Για εμάς στόχος είναι ο τελικός κυπέλλου. Εγώ έχω σαν στόχο το κύπελλο και σε αυτό θα δουλέψουμε»

Για τον προγραμματισμό:
«Δυστυχώς έγινε κακός προγραμματισμός το καλοκαίρι. Έχουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε και να κερδίσουμε το κύπελλο και ο μοναδικό τρόπος για Ευρώπη είναι αυτός. Ανάλογα της εξέλιξης θα είναι και ο ανάλογος προϋπολογισμός. Θα είναι σχεδόν ο μισός σε περίπτωση που χάσουμε στον τελικό
Ήταν 2.700.000 το καλοκαίρι. Τον Γενάρη έπεσε στα 2 εκατομμύρια. Φέτος θα είναι πολύ πολύ πιο κάτω
Και με πιο χαμηλό μπάτζετ πάλι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Οι προσθαφαιρέσεις θα είναι πολύ λίγες»

Keywords
Τυχαία Θέματα