Χριστοφόρου: ''Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ''

Aπόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Χριστάκης Χριστοφόρου για τη νίκη της ομάδας του. Απο την άλλη ο Απόστολος Μακρίδης τόνισ οτι το σκορ αδικά την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Χριστοφόρου: Είχαμε δυο στόχους, ο ένας να νικήσουμε και ο άλλος να παίξουμε με πάθος. Πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος τα συνδυάσαμε και τα τρία. Στην επανάληψη τραβηχτήκαμε πίσω και παίξαμε με αντεπιθέσεις δεχθήκαμε πίεση από τον Ερμή. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Και οι δυο ομάδες χρειάζονται χρόνο, εμείς ''αγοράσαμε'' σήμερα περισσότερο χρόνο. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, η ποιότητα

είναι εκεί και χρειάζεται δουλειά για να έρθει ομοιογένεια. Ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες αλλά και η διοίκηση που πιστεύει στο πλάνο και στην δουλειά., Και ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά».

Μακρίδης: «Θεωρώ ότι από πλευράς απόδοσης όπως υποσχεθήκαμε παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ο Ερμής χρειάζεται περισσότερο χρόνο από άλλες ομάδες. Δεν έχω κανένα παράπονο, οι ποδοσφαιριστές μου τα έδωσαν όλα. Μας αδικεί κάπως το αποτέλεσμα. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να μέναμε στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος γιατί η ΑΕΛ θα είχε την πίεση. Δεχτήκαμε το γκολ στο 45΄ και μετά αναγκαστήκαμε να κάνουμε παιχνίδι. Κάναμε ευκαιρίες, αρχίσαμε να δείχνουμε χαρακτήρα,. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα