Χρήμα πολύ χρήμα για τον Πεπ!

Η Μάντσεστερ Σίτι έστρωσε χρυσάφι στα πόδια του Πεπ Γκουαρδιόλα προκειμένου να υπογράψει! Διαβάστε για το μυθικό συμβόλαιο του Καταλανού αλλά και τα χρήματα που έχει να διαθέσει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή τη στιγμή ο σύλλογος με την μεγαλύτερη οικονομική δύναμη στον κόσμο και αυτή τη δύναμη δεν ήταν διατεθειμένη να την αφήσει κλειδωμένη στο... συρτάρι στη διάρκεια της κούρσας για την απόκτηση του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τουναντίον,

οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου πρόσφεραν πακτωλό χρημάτων στον 45χρονο Καταλανό τεχνικό για να τον πείσουν να διαδεχτεί στον πάγκο τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και ταυτόχρονα του εγγυήθηκαν ένα τεράστιο μπάτζετ για να διαχειριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι για μεταγραφές.

Όπως αναφέρει με σημερινό του δημοσίευμα ο "Guardian", ο Γκουαρδιόλα θα εισπράξει μέχρι το 2019 το ποσό των 45.000.000 λιρών, μιας που οι "πολίτες" του προσέφεραν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 15.000.000 λιρών (κοντά στα 20.000.000 ευρώ) και ενώ στη Μπάγερν έπαιρνε σχεδόν 13.000.000 λίρες για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα