"Μείωση του κόστους κατά 10% τη νέα σεζόν" (vids&pics)

Η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος αναμένεται να κλείσει με μηδενικό ταμειακό έλλειμμα", δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά τον εξάμηνο απολογισμό της ομάδας. Ο κ. Πετρίδης τόνισε ότι αποφασίστηκε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα προχωρήσουν σε μεγάλο αριθμό προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ, αφού αυτό θα βοηθήσει και στην αγωνιστική συνοχή της ομάδας αλλά και στην εφαρμογή του οικονομικού πλάνου. Ο ΑΠΟΕΛ

σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Πετρίδη θα μειώσει το κόστος της νέας σεζόν 2016-17 κατά 10% και την περίοδο 2017-18 κατά 15%.

Δείτε σε βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν από πλευράς Πρόδρομου Πετρίδη και τις σημαντικότερες του τοποθετήσεις:

Για τα οικονομικά της ομάδας:

"Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, ανατέθηκε στην αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου στον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ομάδας ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για τις μετεγγραφές. Στόχος ήταν η μείωση του κατά 15% σε ότι αφορά στο κόστος μισθοδοσίας των παικτών. Τα οικονομικά δεδομένα των μεταγραφών που έγιναν ήταν εντός του προκαθορισμένου στόχου. Η ανατροπή μέρους αυτής της μείωσης δημιουργήθηκε από την απόκτηση των Βάτερμαν και Καβενάγκι.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των οικονομικών δεδομένων της Εταιρείας, το ΔΣ ζήτησε την ετοιμασία μελέτης η οποία πέρα από αυτά που ανέφερα για το μακροπρόθεσμο πλάνο θα περιλάμβανε τη λεπτομερή καταγραφή από όλα τα τμήματα, όλων των εξόδων και παρουσίαση εισηγήσεων από τους υπεύθυνους που αφορούν την μείωση ή/και την καλύτερη διαχείριση των εξόδων. Έτσι από τον περασμένο Οκτώβριο έχει εφαρμοστεί και ο περιορισμός των λειτουργικών εξόδων της εταιρείας και αποτελεσματικότερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων.

Ως εκ τούτου γίνονται τακτικές συναντήσεις για ενημέρωση και συζήτηση μεταξύ των επιτροπών προγραμματισμού και οικονομικών σχετικά με τις διάφορες ενέργειες που γίνονται στα πλαίσια των πιο πάνω εισηγήσεων και αποφασίζονται οι επόμενες κινήσεις για επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων.

Πέραν των πιο πάνω, η Εταιρεία συνεχίζει να είναι απόλυτα συνεπής την απόφαση της για τακτική αποπληρωμή όλων των τρεχουσών οφειλών της που αφορούν, μισθούς και τρέχοντα έξοδα, φορολογίες και κοινωνικές ασφαλίσεις".

Πετρίδης για πλάνο: "Μείωση του ρόστερ της πρώτης ομάδας-Όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε οι επιτυχίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βασίζονται σχεδόν πάντα στον υφιστάμενο κορμό της ομάδας. Οι αλλαγές την καλοκαιρινή περίοδο μας στοίχισαν στο συγκεκριμένο στόχο. Το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα προχωρήσουμε σε μεγάλο αριθμό προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ".

Πετρίδης για οικονομικό: "Σε σχέση με τη φετινή περίοδο με την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος αναμένεται να κλείσει με μηδενικό ταμειακό έλλειμα".

Το μήνυμα του Πετρίδη στον κόσμο: "Το τελευταίο μου μήνυμα είναι προς τον κόσμο της ομάδας. Προς όλους του ΑΠΟΕΛίστες. Βλέπετε αυτή την στιγμή ότι η ομάδα βρίσκεται σε μία σταθερή ανοδική πορεία. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους. Η κατάτηση του 3ου συνεχόμενου νταμπλ είναι μία επιτυχία που δεν έχει ξαναζήσει κανένας ΑΠΟΕΛίστας. Είναι η ώρα που όλοι πρέπε ινα γίνουμε μία γροθιά και να δείξουμε τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες ότι μόνο εμείς μπορούμε να πετύχουμε τέτοιους υψηλούς στόχους".

"Ο στόχος μας ως ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και κύππελο είναι ασυμβίβαστος. Υπήρξαν διάφορα προβλήματα τα οποία στοίχισαν τον τελευταίο καιρό έτσι ώστε να μην βρισκόματε στην κορυφή. Ορισμένα από αυτά έχουν ήδη λυθεί, κάποια άλλα βρίσκονται σε πορεία επίλυσης. Η πρόσληψη Σάπουριτς στην θέση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου ήταν μία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση και διακρίνουμε ότι έχει ήδη φέρει τα πρώτα αποτελέσματα"

"Μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ και του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος, η ποδοσφαιρική περίοδος ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον Μαίο είχε μεσολαβήσει η αντικατάσταση προπονητή από τον Φινκ στον Μαντούκα. Μία αλλαγή που κρίθηκε αναγκαία αφού δυστυχώς μέσα από κάποια συγκεκριμένα γεγονότα ο κ. Φινκ δεν έδωσε ότι χρειαζόταν η ομάδα για να βελτιωθεί και να επιτύχει τους στόχους της. Ο Μαντούκα είναι άτομο με άριστη γνώση".

"Το καλοκαίρι τέθηκε ως στόχος η πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο. Δεν ήταν η μέγιστη δυνατή επιτυχία αλλά δεν παύει να αποτελεί ξεχωριστή διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά".

Με συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού, Μιχάλη Καρή, ξεκίνησε την ομιλία του ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Ξεκίνησε ο απολογισμός 6μηνου του ΔΣ. pic.twitter.com/1eOEAYSDil

APOEL FC (@apoelfcofficial) February 2, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα