Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων, εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Μολδαβίας στο Κισινάου.


Η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, με την συμμετοχή και των 20 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή.

Το μεγαλύτερο μέρος της απογευματινής προπόνησης επικεντρώθηκε ουσιαστικά σε θέματα τακτικής και στις στατικές φάσεις.

Ανεξάρτητα από το φιλικό χαρακτήρα του αγώνα της

Τετάρτης, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου επανέλαβε στους διεθνείς μας πως κάθε αγώνας είναι σημαντικός και ο στόχος για το καλύτερο είναι δεδομένος.

Μέσα από την προσπάθεια και την αυτοσυγκέντρωση, οι διεθνείς μας, όπως έδειξαν και σε προηγούμενα παιχνίδια, μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για συνεχόμενα βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα.

Στην αποστολή, όπως προαναφέραμε, βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές και σημειώνεται η πρώτη συμμετοχή για Σωτήρη Φιάκα και Ανδρέα Κομωδίκη.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, οι διεθνείς μας παρακολούθησαν μέσα από DVD την αυριανή μας αντίπαλο σε πρόσφατο φιλικό που έδωσε με την Αρμενία.

Το φιλικό με τη Μολδαβία θα είναι το τελευταίο για την Εθνική μας πριν από το επίσημο παιχνίδι με τη Μάλτα στην Κύπρο την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Zimbrou Stadium και θα αρχίσει στις 19:00.

*Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων βρίσκεται στη Μολδαβία από σήμερα τα ξημερώματα και θα επιστρέψει στην Κύπρο τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα