Χορευτική Παράσταση: «Μια μέρα σε ένα κουβανέζικο Σόλαρ»

Η σχολή χορού CALIENTE σας προσκαλεί στην μουσικοχορευτική παράσταση της, την Παρασκευή 19 ιουνίου, στις 20:39 στο Σατιρικό θέατρο στη Λευκωσία.

Η παράσταση έχει σαν θέμα τη ζωή σε ένα Κουβανέζικο solar.

Solar είναι σύμπλεγμα σπιτιών με κοινή εσωτερική αυλή στο οποίο ζουν πολλές οικογένειες. Είναι συνήθως διώροφα και μέχρι τη δεκαετία του 70 είχαν μόνο ένα κοινό μπάνιο

και τουαλέτα σε κάθε όροφο.

Ένα solar ποτέ δεν κοιμάται και σε αυτό αναλώνεται το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνικής ζωής των κατοίκων του. Η αυλή του solar φιλοξενεί τα παιχνίδια των παιδιών, τις καθημερινές δουλειές και τα μαστορέματα αντρών και γυναικών, τα κουτσομπολιά, τους έρωτες, τους καυγάδες, τις συζητήσεις, τις στιγμές χαλάρωσης, το άγχος και τις καθημερινές αγωνίες για την επιβίωση αλλά και τις χαρές και διασκέδαση.

Η ιστορία της παράστασης τοποθετείται τις δεκαετίες του 60 – 70 και μέσα από μια σειρά από πολύ ωραίες χορογραφίες, θα δούμε πώς ήταν τότε μια μέρα στο solar.

Χορογραφίες &σκηνοθεσία: Dayana TorresΣυμμετέχουν: 60 Μαθητές της σχολής χορού Caliente απο όλα τα τμήματα.Διάρκεια: 1 ώρα και 10 λεπτάΕίσοδος: €6

Μετά την παράσταση θα πραγματοποιηθεί salsa party (μέχρι τις 12) στον χώρο του θεάτρου.

Για πληροφορίες και εισιτήρια στο τηλέφωνο 99256247

Keywords
Τυχαία Θέματα