Χιόνι ή χιονόνερο αναμένεται στα ορεινά της Κύπρου

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων ελαφρών βροχών και στα ορεινά ελαφράς χιονόπτωσης. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και ενδέχεται τοπικά να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, ενώ στα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο. Ωστόσο, αργότερα αναµένεται

ότι σε αρκετές περιοχές ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον µείον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, όµως τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα πιθανό να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές και στα ψηλότερα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα στα δυτικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα είναι πιθανό να δώσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές και στα ψηλότερα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τρίτη, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα