Χειροπέδες σε 23χρονο για λειτουργία παράνομου καζίνο

Συνελήφθη 32χρονος ο οποίος παρά το διάταγμα αναστολής της λειτουργίας υποστατικού τζόγου στη Λεμεσό συνέχιζε να το λειτουργεί.

Κατηγορείται για παρακοής δικαστικού διατάγματος αναστολής της λειτουργίας υποστατικού και είναι αντιμέτωπος με ποινές που προνοούν μέχρι 5 χρόνια φυλάκιση ή μέχρι πρόστιμο 300 χιλιάδες ευρώ ή και τις δύο ποινές μαζί.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, μετά την εξασφάλιση, στις 29 Μαΐου,

των δυο πρώτων διαταγμάτων αναστολής της λειτουργίας υποστατικών τζόγου. που κατά συρροή παρανομούσαν, η Αστυνομία τα έθεσε υπό παρακολούθηση και διαπίστωσε πως ένα από αυτά συνέχιζε τη λειτουργία του.

Χθες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, διενήργησαν έρευνα στη βάση δικαστικού εντάλματος, όπου στην παρουσία του 32χρονου υπεύθυνου, παρέλαβαν δέκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που βρίσκονταν σε λειτουργία, καθώς και άλλα τεκμήρια.

Σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, η υπόθεση που αφορά παρακοή δικαστικού διατάγματος, αναμένεται τάχιστα να καταχωρηθεί στο δικαστήριο, με τις ποινές να προνοούν μέχρι 5 χρόνια φυλάκιση ή μέχρι πρόστιμο 300 χιλιάδων ευρώ ή και τις δυο ποινές μαζί.

Η Αστυνομία, επανέλαβε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, είναι αποφασισμένη να βάλει οριστικά λουκέτο στα παράνομα υποστατικά τζόγου και οι προσπάθειες της θα συνεχιστούν στη βάση της σχετικής νομοθεσίας και των οδηγιών που δόθηκαν από τον Αρχηγό Αστυνομία, «ο οποίος ζήτησε μηδενική ανοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα