Τράβηξε εξάσφαιρο και πάει για άλλα…

Αθόρυβα, αλλά γεμάτη ουσία κινείται στο μετεγγραφικό παζάρι η νεοφώτιστη ομάδα της Πάφου. Έχοντας το πλεονέκτημα, ότι συνεχίζει από πέρσι στην τεχνική ηγεσία ο Σοφοκλής Σοφοκλέους, έγινε έγκαιρα διάγνωση, για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι ήδη αποκτήθηκαν έξι ποδοσφαιριστές και βρίσκεται στη διαδικασία για άλλες3-4 προσθήκες.

Η τελευταία μετεγγραφή του γνωστού μας από το πέρασμα του στην ΑΕΚ, Νασίρ Μάατσι, σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις της Παφιακής ομάδας, αφού ο Ολλανδός

επιθετικός, κατά τη διετή θητεία του (41 συμμ./ 13 γκολ) στη Λαρνακιώτική ομάδα, ήταν από τους κορυφαίους επιθετικούς του πρωταθλήματος . Φεύγοντας από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014, δεν βρήκε ομάδα, αφού κουβαλούσε τραυματισμό και στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, πήγε τον περασμένο Ιανουάριο στην Μπιρκικάρα Μάλτας, με την οποία μέσα σε 5 μήνες, είχε 12 συμμετοχές (5 βασικός, 7 αλλαγή) και 4 γκολ. Κατάφερε, δε να στεφθεί Κυπελλούχος με την ομάδα του.

Την αρχή έκαναν οι δύο Γεωργιανοί Ρόιν (τερματοφύλακας) και Κχμαλάτζε (αμυντικός), που είχαν μια πολύ καλή χρονιά με τον Οθέλλο, ο Πορτογάλος αμυντικός Κάρλος Μάρκες, ο Ιβοριανός μεσοαμυντικός Ζόελ Νταμάχου και ο Λετονός τερματοφύλακας Γιόνας Κρούμινς.

Τώρα η προσοχή στρέφεται στις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση επιθετικού, αφού η περίπτωση του Κρίς Ντίξον, δεν φαίνεται να προχωρεί. Στον Άγγλο, πρώτο σκόρερ της ομάδας, είχε γίνει νέα, βελτιωμένη πρόταση, για ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά από ότι φαίνεται, δεν είναι μόνο οικονομικό το πρόβλημα, αφού ο ποδοσφαιριστής ακόμη να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στην Κύπρο ή όχι. Ήδη η τεχνική ηγεσία εξετάζει κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις σέντερ φορ και από την στιγμή που οριστικοποιηθεί το ναυάγιο με τον Ντίξον, θα «τρέξει» για να κλείσει το θέμα επιθετικού.

Στις 29 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας και η επίσημη πρώτη θα γίνει στις 6 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου, το οποίο έχει παραχωρηθεί από το Δημαρχείο Γεροσκήπου, στην ομάδα της Πάφου για προπονήσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα