Χαστούκι στον ΠΑΟΚ…

Ο καταδικασμένος Πανθρακικός έκανε την έκπληξη
Στον αγώνα που εγκαινίασε τη δεύτερη ημέρας της 25ης αγωνιστικής, ο -ουσιαστικά- υποβιβασμένος Πανθρακικός πέτυχε μεγάλη νίκη γοήτρου με 2-1 επί του ΠΑΟΚ και, μάλιστα, με ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει από το γκολ του Χατζηϊσαία στο 21΄. Ο Ίγκορ στο 50΄ και ο Παπαγεωργίου στο 88΄ ανέτρεψαν τα δεδομένα στο παιχνίδι.

Για τον ΠΑΟΚ πλέον υπάρχει σοβαρός

κίνδυνος να μείνει εκτός πλέι -οφ, αν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.
Ο Ίγκορ Τούντορ κάνει... καψώνι στους παίκτες του μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και τους άφησε την Κυριακή στο ξενοδοχείο.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Ίγκορ.
ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (57' Κάτσε), Χαρίσης (57' Αθανασιάδης), Λέοβατς (71' Κάκκο), Αντώνης, Πέλκας, Μυστακίδης.

* Στη Βέροια, η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη του Λεβαδειακού, με 0-0, ενώ «λευκή» ισοπαλία παραχώρησε και η Ξάνθη στην Καλλονή.
Αστέρας-ΑΕΚ

Στο μεταξύ, ο τελευταίος αγώνας της 25ης «στροφής» θα γίνει τη Δευτέρα στην Τρίπολη, ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και την ΑΕΚ, ενώ θυμίζουμε πως ο αγώνας Ηρακλής - Ολυμπιακός έχει αναβληθεί για λόγους ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα