Χάρης: Διαψεύσαμε όσους έλεγαν ότι θα μείνουμε εγκλωβισμένοι

Ανάπτυξη σε όλους τους τομείς προσβλέπει η κυβέρνηση, όπως διεμήνυσε ο Υπουργός Οικονομικών από το βήμα του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2016 με θέμα «Ευρώπη και Ασφαλιστική Εκπαιδευτική Κατάρτιση – Ταξίδι προς την Επαγγελματική Αριστεία».

Ο Χάρης Γεωργιάδης, υπογράμμισε ότι η Κύπρος διέψευσε όλους αυτούς που προέβλεπαν ότι η χώρα θα παρέμενε εγκλωβισμένη σε έναν φαύλο κύκλο. Έχουμε ήδη επιβεβαιώσει στην πράξη σημείωσε, ότι συστηματική προσπάθεια έφερε καρπούς. Παρατηρούνται υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Ο ΥΠΟΙΚ εξάλλου, έκανε αναφορά στις επενδύσεις που έγιναν σε λιμάνια, στο καζίνο αλλά και στις μαρίνες.

Τα δημόσια οικονομικά βρίσκονται υπό έλεγχο ανέφερε ο Χάρης Γεωργιάδης, με κάποιες σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις. Οι επιπτώσεις σημείωσε, ήταν και είναι αισθητές στους συμπατριώτες μας και υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν και κανένας τόνισε, δεν έχει το δικαίωμα να οδηγηθεί στον εφησυχασμό.

«Έχουμε ευθύνη να μείνουμε μακριά από ανεύθυνες ενέργειες. Επιβάλλονται διαρθρωτικές αλλαγές», υπογράμμισε ο Υπουργός Οικονομικών κατά τον χαιρετισμό του στο Παγκύπριο Ασφαλιστικό Συνέδριο, που γίνεται σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια.

Keywords
Τυχαία Θέματα