Χαμός κόσμου στο Γραφείο Ευημερίας στο Καϊμακλί

Απίστευτη ταλαιπωρία για δεκάδες αλλοδαπούς λήπτες βοηθήματος του Γραφείου Ευημερίας αλλά και για τους εργαζομένους που δυσκολεύονταν να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο.

Το πρωί όσοι επιχείρησαν να μεταβούν στο επαρχιακό γραφείο ευημερίας στο Καϊμακλί βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη εικόνα. Δεκάδες λήπτες κυρίως πολιτικοί πρόσφυγες, γυναίκες έγκυες και μικρά παιδιά βρίσκονταν στην αναμονή για κουπόνια, επιταγές ενοικίων και άλλων.

Ερωτηθείσα η εκπρόσωπος τύπου του Γραφείου Ευημερίας για το θέμα απάντησε ότι «η διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής

Ευημερίας Τούλα Κούλουμου, ζήτησε έκθεση των γεγονότων από το επαρχιακό γραφείο ευημερίας που παρατηρήθηκε το περιστατικό στο οποίο οι εργαζόμενοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να διαχειριστεί τα θέματα που προέκυψαν».

Όσο αφορά καταγγελίες των ληπτών βοηθήματος για το ύψος των επιδομάτων που λαμβάνουν και πως αυτό δεν είναι ικανοποιητικό το γραφείο απάντησε ότι το ύψος των επιδομάτων που παραχωρούνται είναι σύμφωνα με σχετική νομοθεσία.

Στα θέματα ασφάλειας του προσωπικού, οι αρμόδιες υπηρεσίες δηλώνουν πως λαμβάνονται ήδη μέτρα, γενικότερα για όλες τις περιπτώσεις όπως η σημερινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα