Χάμιλτον: «Μοναδική εμφάνιση»

Ο Λιούις Χάμιλτον δε θυμάται να είχε ποτέ ξανά την απόδοση που είχε χθες και σήμερα στην Ουγγαρία, καθώς κυριάρχησε σε ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές.

Απόλυτη κυριαρχία για τον Λιούις Χάμιλτον στην Ουγγαρία, καθώς ήταν στην κορυφή των χρόνων τόσο στις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών όσο και στις κατατακτήριες την Παρασκευή (24/7) και το Σάββατο (25/7). Ο Βρετανός κατέκτησε την όγδοη pole

position στη σεζόν και δε θυμάται να είχε ποτέ ξανά στο παρελθόν ανάλογη απόδοση.

«Δε θυμάμαι να είχα ξανά την απόδοση αυτού του τριημέρου. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Ο αγώνας θα είναι απίστευτα δύσκολος φυσικά και τεχνικά για το μονοθέσιο», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, στάθηκε στο γεγονός ότι είναι ο μοναδικός που έχει κερδίσει εκκινώντας από την pole τα τελευταία δέκα χρόνια.

«Η δουλειά ποτέ δεν έγινε από το Σάββατο. Υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε αύριο», πρόσθεσε. Τέλος, μίλησε και για την ομαδική δουλειά. «Είμαι χαρούμενος με το πώς έχει κυλήσει το τριήμερο μέχρι τώρα. Εδώ γενικά είχα πάντα καλές εμπειρίες.

Λατρεύω τον καιρό, την πόλη, αλλά επίσης και την πίστα. Μοιάζει με παλιά πίστα ιτων καρτ που χρησιμοποιούσαμε πριν από πολλά χρόνια. Η θερμοκρασία δίνει μεγάλη πρόσφυση εδώ. Για μένα και τον Νίκο η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά για να βελτιωθούμε και τους ευχαριστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα