Χάμιλτον: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Προσγειωμένος παραμένει ενόψει του αυριανού αγώνα στην Κίνα ο Λιούις Χάμιλτον, μετά την κατάκτηση της τρίτης pole position, με τον Βρετανό να τονίζει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Την τρίτη pole position σε ισάριθμα Γκραν Πρι και 41η στην καριέρα του κατέκτησε στην Κίνα ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως δεν επαναπαύεται ενόψει του αυριανού αγώνα στη Σανγκάη και παραμένει προσγειωμένος υπολογίζοντας τόσο στον Νίκο Ρόσμπεργκ όσο και στον Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Η Κίνα εξακολουθεί να είναι

καλή για εμένα και έχω μια πολύ θετική αίσθηση εδώ με τα μονοθέσια. Το μονοθεσίο χειριζόταν καλά, πολύ καλύτερα απ' ό,τι στη Μαλαισία. Αυτή η ομάδα απλά συνεχίζει την εκπληκτική δουλειά. Τα παιδιά πίσω στο εργοστάσιο δούλεψαν στην ανασύνταξη, μετά τον τελευταίο αγώνα, για να φέρουν κάποιες βελτιώσεις εδώ και νιώθω πολύ ευγνώμων γι' αυτό», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το τι μαθήματα πήρε η Mercedes στη Μαλαισία. «Υπάρχουν πολλά να πούμε, αλλά δεν ήταν και το πιο καθαρό τριήμερο για μας. Απλά προσπαθούμε να είμαστε εντός προγράμματος, δεν είχαμε προβλήματα αυτές τις μέρες και αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για μας, όμως έχουμε έναν δύσκολο αγώνα μπροστά μας αύριο.

Ο Νίκο είναι πολύ γρήγορος και επίσης οι Ferrari είναι πολύ καλές με τον ρυθμό τους. Με οποιαδήποτε έννοια δεν έχει τελειώσει τίποτα», ήταν η απάντησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα