Μπλόκο σε μεγάλη ποσότητα καπνών στο Αερ.Λάρνακας

Στην κατάσχεση ποσότητας 36 κούτων με τσιγάρα των 200 τεμαχίων μάρκας “VV 1” έχουν προχωρήσει το πρωί της Τετάρτης Αστυνομικοί του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Λευκωσίας και του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου, σε συνεργασία με Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων. Τα τσιγάρα εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι τα τσιγάρα μεταφέρθηκαν παράνομα από Ελληνοκύπριο, κάτοικο Επαρχίας Λάρνακα, από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.

Συγκεκριμένα, οι Αστυνομικοί του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Λευκωσίας και του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου,

σε συνεργασία με Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ερεύνησαν την κατοικία του Ελληνοκύπριου στην Επαρχία Λάρνακας και από την έρευνα εντόπισαν ποσότητα 36 κούτων των 200 τεμαχίων τσιγάρα μάρκας “VV 1”, την οποία ο ύποπτος παραδέχτηκε ότι προμηθεύτηκε από το χωριό Πύλα.

Ο Ελληνοκύπριος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τα τσιγάρα, η δασμοφορολογική επιβάρυνση των οποίων ανέρχεται στα €1.275 ευρώ, κατασχέθηκαν από τις Τελωνειακές Αρχές.

Κατασχέθηκε, επίσης, το όχημα του Ελληνοκυπρίου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε, για τη παράνομη μεταφορά των τσιγάρων από τα κατεχόμενα προς τις ελεύθερες περιοχές.

Η υπόθεση έτυχε εξώδικου διακανονισμού με την καταβολή χρηματικής πληρωμής ύψους €1.800 και ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος.

Καταβλήθηκε, επίσης, ποσό απόδοσης €500 για την αποδέσμευση του οχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα