Μπενζεμά: Θέλει τετ α τετ με τον Βαλμπουενά

Αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να αποδείξει την αθωότητά του μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά είναι ο Καρίμ Μπενζεμά.

Σύμφωνα με το δίκτυο «RMC Sport» και την εφημερίδα «Le Parisien», οι δικηγόροι του Γάλλου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αποστείλει στην δικαστή Ναταλί Μπουτάρ επίσημο αίτημα ώστε να γίνει κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον Βαλμπουενά. Ο Μπενζεμά φαίνεται πως πιστεύει ότι αν βρεθεί τετ α τετ με τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας

θα μπορέσει να αποδείξει ότι είναι αθώος και άδικα απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του.

Η δικαστής ήταν αυτή που απήγγειλε τις κατηγορίες και έθεσε στον Μπενζεμά τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τον Βαλμπουενά, αλλά ούτε και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. «Το αίτημά μας είναι υπό επεξεργασία. Αν γίνει αποδεκτό, είναι πολύ πιθανό να γίνει η κοινή εξέταση των Μπενζεμά και Βαλμπουενά εντός του Δεκεμβρίου» ανέφερε ο δικηγόρος του άσου της Ρεάλ, Αλέν Γιακούμποβιτς, τονίζοντας ότι ο πελάτης του θέλει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν συντομότερα με την υπόθεση ώστε να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Ο Μπενζεμά στην πρόσφατη συνέντευξή του στο «TF1» επανέλαβε την επιθυμία του να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Βαλμπουενά, αλλά και για τον παιδικό φίλο του, για τον οποίο εξάλλου δέχθηκε να μεσολαβήσει και κατέληξε μπλεγμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα