Μπενίτεθ: "HALA Madrid" (pic)

Το «αντίο» στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης είπε ο Ράφα Μπενίτεθ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Ο Ισπανός τεχνικός, μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα της «βασίλισσας», αλλά και το... κακό κλίμα που επικρατούσε σε εκείνη, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία και τα ηνία πήρε ο άλλοτε «θρύλος» της ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν.

Το απόγευμα της Τρίτης (5/1), ο Μπενίτεθ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, είπε το δικό του «αντίο» στους οπαδούς των «μερένχες», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν

τιμή που βρέθηκε στον σύλλογο ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στον «Ζιζού».

Αν μη τι άλλο, έφυγε σαν κύριος...

Αναλυτικά έγραψε:

«Τώρα, στο τέλος της θητείας μου ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το άρθρο για να πω αντίο σε όλους, σε κάθε επίπεδο του συλλόγου. Θέλω όλοι στην ομάδα, από το διοικητικό συμβούλιο, τους εκτελεστικούς διευθυντές, όσους δουλεύουν εδώ, κι όλους τους οπαδούς, να ξέρουν πως ήταν τιμή και προνόμιο να είμαι υπεύθυνος της ομάδας, όπου μεγάλωσα ως άτομο, παίκτης και προπονητής από τις χαμηλότερες κατηγορίες, μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Ως “madridista” από τη Μαδρίτη, με τις αξίες και τις παραδόσεις αυτού του θεσμού, που έμαθα στην παλιά πόλη της Καστεγιάνα, ήταν τιμή να δουλέψω για αυτά τα χρώματα.

Θα ήθελα συγκεκριμένα να ευχαριστήσω τους πάντες στην πόλη και το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” που από τα πρώτα μου βήματα με υποστήριξαν κι έκαναν τη δουλειά μου ευκολότερη. Τους ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Με όλα όσα είπα να υπάρχουν ακόμα στο μυαλό μου, θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στο Ζινεντίν Ζιτνάν, τον διάδοχό μου, και το επιτελείο του. Σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και το επιτελείο, τους εύχομαι ό,τι καλύτερο και καλή τύχη.

Με όλον μου το σεβασμό... HALA Madrid και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ».

Keywords
Τυχαία Θέματα