Μπαρσελόνα με την… όπισθεν!

Μόνη πρώτη -έστω και ανορθόδοξα- έμεινε η Μπαρσελόνα! Οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν στο Λεβάντε και χρειάστηκαν ένα αυτογκόλ του Ναβάρο με τα… οπίσθια, πριν ο Σουάρες σφραγίσει στο 92’ τη νίκη (2-0).

Ένα απλό τυπικό τρίποντο έκανε… δώρο η Μπαρσελόνα στον Λουίς Ενρίκε. Στο 100ό παιχνίδι του Καταλανού στον πάγκο τους, οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύτηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο στο Λεβάντε, αλλά έφυγαν από ‘κει με μια ακόμα νίκη (2-0).

Με σπάνια έλλειψη φαντασίας και χωρίς πολλές ευκαιρίες, οι Καταλανοί χρειάστηκαν την τύχη για να πάρουν το προβάδισμα. Κι αυτό

διότι η σέντρα του Άλμπα στο 21’ κόντραρε στα… οπίσθια του Ναβάρο, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Παρόλο όμως που μπήκε γρήγορα μπροστά στο σκορ, η Μπαρσελόνα δεν ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα -και δεν της επέτρεψε και η μαχητική Λεβάντε- να το διευρύνει.
Έτσι, το παιχνίδι έμενε «ζωντανό» μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Σουάρες έφυγε στην κόντρα και με ένα γνώριμα… αλήτικο πλασέ σφράγισε τη 10η συνεχόμενη νίκη των «μπλαουγκράνα» σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή που τους απάλλαξε από τη συντροφιά της Ατλέτικο στην κορυφή της βαθμολογίας, ανοίγοντας ξανά τη διαφορά στους τρεις πόντους (και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο).

Τα αποτελέσματα: Μάλαγα-Χετάφε 3-0, Ατλέτικο Μαδρίτης-Εϊμπάρ 3-1, Ράγιο Βαγεκάνο-Λας Πάλμας 2-0, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ 0-0, Σπόρτινγκ Χιχόν-Λα Κορούνια 1-1, Λεβάντε-Μπαρσελόνα 0-2, Μπέτις-Βαλένθια 1-0, Θέλτα-Σεβίλη 1-1, Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ (σήμερα-21:30).

Keywords
Τυχαία Θέματα