Αξιώνει από την UEFA την απώλεια της Άδειας από την ΑΕΛ

Η ΑΕΛ αποτυγχάνει να συμμορφωθεί με την απόφαση που ψηφίστηκε από μονομελή Επιτροπή της FIFA στις 15 Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη συμβατική διαφορά του Tiago Targino, ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ για τη σεζόν 2013/2014.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή θα ζητήσει αμέσως την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας για την επιβολή κυρώσεων (όπως πρόστιμο, αποκοπή βαθμών, την απαγόρευση

εγγραφής νέων ποδοσφαιριστών και τον υποβιβασμό σε χαμηλότερη κατηγορία) εφόσον η συμφωνία που προτάθηκε από την άλλη πλευρά προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ παραμένει ανεκμετάλλευτη.

Αυτό σημαίνει ότι αν η ΑΕΛ δεν καταβάλει το οφειλόμενο ποσό, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA θα επιβάλει, σύντομα, μία από τις προβλεπόμενες αυστηρές κυρώσεις.

Ο αντιπρόσωπος ποδοσφαιριστών, αξιώνει από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA την επιβολή κυρώσεων, και ειδικότερα την αφαίρεση 6 βαθμών και, αν η πληρωμή αποτύχει ξανά, τον υποβιβασμό σε χαμηλότερη κατηγορία. Επίσης, με ανακοίνωσή του αξιώνει από την UEFA την απώλεια της Άδειας από την ΑΕΛ για την επόμενη σεζόν, λόγω καταπάτησης του άρθρου 64 του Πειθαρχικό Κώδικα της FIFA, από τη στιγμή που η απόφαση είναι οριστική και δεσμευτική.

Πηγή: www.onlinepikairotita.com

Keywords
Τυχαία Θέματα