Αύριο στο γήπεδο, Τρίτη στο αεροπλάνο

Ακόμα λίγες ώρες θα χρειαστούν έτσι ώστε ο Λουτσιάνο Μπεμπέ να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Όχι φυσικά πως είναι άγνωστα για αυτόν τα περισσότερα πρόσωπα θα συναντήσει αύριο, όταν και είναι προγραμματισμένο να κάνει την πρώτη του επίσκεψη στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ήδη τέσσερα χρόνια στην Κύπρο και ξέρει πολύ καλά σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού τιμ

της Ομόνοιας.



Αυτό μειώνει στο ελάχιστο το χρόνο προσαρμογής στη νέα του ομάδα και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε ειδικό ατομικό πρόγραμμα (με προσωπικό γυμναστή), του επιτρέπει να ενταχθεί άμεσα στο κλίμα και, γιατί όχι, να είναι και στην αποστολή του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα περάσει αύριο το πρωί από όλα τα απαραίτητα τεστ και αν όλα πάνε κατ’ ευχή θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», το απόγευμα θα δώσει το παρών του στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Γέρι και θα δηλωθεί κανονικά για τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Γιανγκελόνια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αναλόγως και από την εξέλιξη του αγώνα, να τον δούμε να παίρνει και κάποια λεπρά συμμετοχής. Αν όχι, τότε σίγουρα θα τον δούμε να κάνει ντεμπούτο στον επαναληπτικό του ΓΣΠ, στις 23 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα