Αθωωτικό το πόρισμα για τον Πέτρο Μάτσα

Αθώος και στις πέντε υποθέσεις οι οποίες διερευνήθηκαν εναντίον του κρίνεται με βάση το πόρισμα της πειθαρχικής έρευνας που διέταξε ο Υπουργός Υγείας, ο ιατρικός διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και του Μακαρίου Νοσοκομείου, Πέτρος Μάτσας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του SigmaLive, το πόρισμα της έρευνας παραδόθηκε στον Υπουργό Υγείας και την Διευθύντρια του Υπουργείου, γύρω στις 15.00 της Πέμπτης και είναι αθωωτικό για τον Πέτρο Μάτσα.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Δρ.

Πέτρος Μάτσας, είχε τεθεί σε τρίμηνη διαθεσιμότητα, για τις εξής κατηγορίες:

Αποτυχία στη λήψη μέτρων εναντίον γιατρού του δημοσίου που διενεργούσε εγχειρήσεις στην ιδιωτική κλινική όπου εργάζεται.Οι ενέργειες του κ.Μάτσα σε σχέση με μετάκληση ιδιώτη παιδοχειρουργού.Λανθασμένοι χειρισμοί στην εκτέλεση συμβάσεων για τη χρήση καφετεριών των νοσοκομείων.Λειτουργία της παιδοκαρδιολογικής κλινικής χωρίς να προηγηθεί έλεγχος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.Πληρωμή υπερωριών των ιατροδικαστών των νοσοκομείων χωρίς επαρκή και ικανοποιητικά στοιχεία.

Η τρίμηνη διαθεσιμότητα του Πέτρου Μάτσα, λήγει κανονικά στις 12/5 και πλέον αποτελεί ερωτηματικό κατά πόσο μετά την αθώωση του θα ενημερωθεί αναλόγως προκειμένου να επιστρέψει στα καθήκοντα του κανονικά την ερχόμενη Δευτέρα.

[email protected]

Follow @zannettosn

Keywords
Αναζητήσεις
αθωωτικο πορισμα για τον πετρο ματσα, πετρο ματσα
Τυχαία Θέματα