Αθλητικό τμήμα στo Φόρουμ

Διάσκεψη Τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του αθλητικού τμήματος της ιδιωτικής σχολής Φόρουμ το οποίο και λειτουργεί από φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία διάσκεψη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του Αθλητικού Τμήματος, το οποίο λειτουργεί στην Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ από τη φετινή σχολική χρονιά. Η διάσκεψη τύπου ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τη Διευθύντρια της Σχολής κα Αντιγόνη Τζιαπούρα και ακολούθησε παρουσίαση του προγράμματος από τον υπεύθυνο

του Αθλητικού Τμήματος, τον διεθνή ποδοσφαιριστή και προπονητή κο Νεόφυτο Λάρκου.

Η Διευθύντρια καλωσορίζοντας τους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι το πρόγραμμα εφαρμόζεται στη Σχολή σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π). Στόχος του προγράμματος είναι η πολύπλευρη στήριξη των μαθητών που προσβλέπουν σε μια πετυχημένη αθλητική σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο. Δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους αθλητές / μαθητές να εξελίξουν το ταλέντο τους με εξειδικευμένη επαγγελματική καθοδήγηση και ταυτόχρονα να πετύχουν στον ακαδημαϊκό τομέα, αξιοποιώντας τις δυνατότητές τους στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ο κος Νεόφυτος Λάρκου, ως υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος της Σχολής Φόρουμ, υπογράμμισε ότι βασικός στόχος του προγράμματος είναι να καλλιεργηθεί στους μαθητές / αθλητές επαγγελματική νοοτροπία. Σημείωσε ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται βασίζεται σε συγκεκριμένο πλάνο το οποίο διαμορφώνεται, αξιολογείται και ελέγχεται από επαγγελματίες.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παρέθεσε η Σχολή προς τους δημοσιογράφους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το www.forum.ac.cy ή τηλεφωνήστε στην Ιδιωτική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ στο 22455800.

Keywords
Τυχαία Θέματα