Αθήνα: Η Αστυνομία εξουδετέρωσε ληστή ανοίγοντας πυρ (video)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με στιγμές «φαρ ουέστ» οι οποίες εκτυλίχθηκαν στην περιοχή του Καματερού στην Αθήνα, δόθηκε στη δημοσιότητα, παρουσιάζοντας τη στιγμή της επέμβασης της Αστυνομίας σε σούπερ μάρκετ, μετά από ληστεία.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί τέθηκαν σε θέση μάχης, ενώ νωρίτερα είχε καταφτάσει διαπραγματευτής ο οποίος συνομιλούσε με το ληστή που κρατούσε ομήρους εντός του καταστήματος.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το cnn.gr,

ο δράστης άρπαξε μια γυναίκα που εργαζόταν στο σούπερ μάρκετ, για να τη χρησιμοποιήσει ως ασπίδα, προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει από τους αστυνομικούς που είχαν περικυκλώσει την είσοδο.

Τελικά, η υπάλληλος τελικά κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να γλυτώσει. Τότε ο δράστης προέταξε το όπλο προς τους αστυνομικούς κι εκείνοι με τη σειρά τους άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Όπως ακούγεται, οι αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν τον ένοπλο να παραδοθεί, αλλά εκείνος δεν έδειξε καμία διάθεση να συνεργαστεί.

Όπως αναφέρουν τα ελληνικά μέσα, ο ληστής είναι πιθανότατα ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας περίπου 40 ετών και διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα