Άταφος παραμένει ο άτυχος Νίκος – Εξελίξεις στην υπόθεση

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση του θανάτου του νεαρού φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου.

Ο Εισαγγελέας στην Κω απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων, να πραγματοποιηθεί νέα νεκροτομή από τεχνικό σύμβουλο που θα ορίσουν. Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας θα υποβάλλει προσφυγή και νέο αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.

Μέχρι να υπάρξει νέα απόφαση δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η κηδεία

του Νίκου.

Στο «Τούνελ» παρουσιάστηκαν αποσπάσματα της προηγούμενης εκπομπής όπου η Αγγελική Νικολούλη συνδέθηκε μέσω Skype με την μητέρα του νεαρού και εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες. Η δημοσιογράφος και οι συνεργάτες της μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο ο Νίκος να είχε αναρριχηθεί στα βράχια της περιοχής του Προφήτη Ηλία και να έπαθε κάποιο ατύχημα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαίωσε την προσέγγιση αυτή.

Πολλά ήταν τα ερωτήματα των τηλεθεατών για τις έρευνες που έγιναν στο σημείο και για το πώς επιβεβαιώνεται η εκδοχή του ατυχήματος.Αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που βρέθηκαν στην Κάλυμνο, εντόπισαν στον βράχο που φέρεται να αναρριχήθηκε ο άτυχος νέος αίμα, που πιστεύουν ότι ανήκει στον ίδιο.

Οι απαντήσεις θα δοθούν από τα Εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πηγή: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα