Απόλλων: Συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι

Αποφασισμένοι όλοι να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι στον Απόλλωνα, φιλοξενώντας σήμερα στις 17:00 την Πάφο στο Τσίρειο στάδιο. Ο Απόλλωνας που έχει δημιουργήσει μία παράδοση και φέτος στην έδρα του, θέλει να συνεχίσει το αήττητο απέναντι στην μαχητική... Πάφο.

Με τον Εθνικό ο Απόλλωνας έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στη μέχρι τώρα πορεία, ο Αυγουστή θέλει να συνεχίσει να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να έχουν την ίδια δίψα, να είναι συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι γι' άλλη μία νίκη. Η Πάφος μας έδειξε σε αρκετά παιχνίδια ότι δεν αστειεύεται, μπορεί

να κάνει τη ζημιά.

Μπορεί να είναι η πρώτη φετινή τους συνάντηση αφού ο αγώνας του πρώτου γύρου εκκρεμεί, όμως ο Κύπριος τεχνικός του Απόλλωνα είχε ένα μεγάλο δείγμα 12 αγώνων για να μελετήσει, να δει τα αδύναμα και δυνατά σημεία της αντίπαλης ομάδας. Μοναδικό ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί και αυτοί θα έρθουν μόνο και μόνο αν στον Απόλλωνα αντιμετωπίσουν την σημερινή τους αντίπαλό με κάθε σοβαρότητα.

Εκτός για το σημερινό παιχνίδι του Απόλλωνα είναι ο Μάγκλιτσα, ο οποίος έχει το μυϊκό πρόβλημα, όπως και ο Σακέτι που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα