Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 6-0 τον ΑΟ Χανιά

Στου διαδικαστικού χαρακτήρα επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-0 του ΑΟ Χανιά και με συνολικό σκορ 10-1 πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την φάση των "16" ανάμεσα σε Ολυμπιακό

και ΑΟ Χανιά, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με σκορ 4-1 στα Περιβόλια την περασμένη Πέμπτη (7/1) και το ματς στο Φάληρο έδινε την δυνατότητα στους τεχνικούς των δύο ομάδων να δοκιμάσουν πράγματα, διαπιστώνοντας την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους.

Επιπλέον, από την στιγμή που η υπόθεση πρόκριση δεν χωρούσε συζήτηση, ήταν επόμενο στο Φάληρο να γίνει ένα παιχνίδι ανοιχτό, δίχως σκοπιμότητες. Γεγονός που βοήθησε στον ρυθμό, την παραγωγή φάσεων και τα συνολικά 6 γκολ που επιτεύχθηκαν στα 90 λεπτά του αγώνα, όλα από τους γηπεδούχους.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί (46' Σάλιακας), Αυλωνίτης, Μποτία, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Κασάμι (46' Μανιάτης), Φουστέρ, Σεμπά, Ερνάνι (λ.τ. 76' Μανθάτης), Πουλίδο.

ΑΟ Χανιά (Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης (46' Φυνικάκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Χατζηλιάδης 46' Μπουζούκης), Γκέσιος, Τσούτσης, Άλβες, Ρίκκα, Λίτα, Νύκταρης (72' Σάντερσον).

Keywords
Τυχαία Θέματα