Ασίς: "Θα σας δω τον Αύγουστο"

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Κύπρο ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του. Ο λόγος για τον Νούνο Ασίς, ο οποίος με επιστολή του αποχαιρετά τα γήπεδα. Ο «μάγος» τονίζει ότι τον Αύγουστο θα αγωνιστεί για τελευταία φορά σε φιλικό αγώνα και ελπίζει να δει για ακόμα μια φορά τον κόσμο της Ομόνοιας να γεμίζει το γήπεδο προς τιμή του .

Αγαπητή μου ποδοσφαιρική οικογένεια,

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας για την τελική μου απόφαση.

Είναι με βαριά καρδιά που σας ανακοινώνω

την απόφαση μου να τερματίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα, προπαντός όταν ακόμη αισθάνομαι στο 150% των φυσικών μου δυνάμεων. Έχω καταλήξει σ ’αυτήν την δύσκολη απόφασή λαμβάνοντας υπόψη σημαντικούς παράγοντες που δεν μπορούσα να ελέγχω. Ειλικρινά, δεν ήταν ο τρόπος που ονειρεύτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο!

Είχα καθυστερήσει την απόφασή μου για λίγες μέρες ακριβώς επειδή πράγματι ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω! Δεν είναι ποτέ εύκολη απόφαση να τερματίζει ένας ποδοσφαιριστής την καριέρα του, προπαντός όταν παίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως την Ομόνοια. Παίζοντας για την Ομόνοια αυτά τα τελευταία 4 χρόνια ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Η ομάδα μας αξίζει πολύ περισσότερα από ότι έχει πετύχει τα τελευταία 15 χρόνια!

Η Κύπρος είναι μια εξαιρετική χώρα, ενώ οι Κύπριοι είναι πολύ φιλικοί και ζεστοί άνθρωποι! Είχα πάντα την αίσθηση της αγάπης και της φιλοξενίας εδώ. Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στην οικογένεια της Ομόνοιας και ακόμα, μετά από αυτήν την απόφαση, εξακολουθώ να αισθάνομαι λυπημένος. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή και μερικές φορές πρέπει να παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις!

Θα επιστρέψω τον Αύγουστο για τον φιλικό αγώνα και ελπίζω να σας δω όλους εκεί.

Φίλοι της Ομόνοιας, είστε όλοι οικογένειά μου !!

Θα μου λείψετε πολύ! Ευχαριστώ για όλα.

Nuno Assis

Keywords
Τυχαία Θέματα