Άσαντ: Οι σύμμαχοι της Συρίας θα νικήσουν την τρομοκρατία

Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ δήλωσε ότι η Συρία, η Ρωσία, το Ιράν και το Ιράκ ενώθηκαν στη μάχη κατά της τρομοκρατίας και είναι πολύ πιθανόν να νικήσουν, προειδοποιώντας ωστόσο ότι το κόστος της αποτυχίας θα είναι καταστροφικό για τη Μέση Ανατολή.

Προφανώς ενθαρρυμένος από τις εξελίξεις, ο ηγέτης της Συρίας φέρεται να είπε στην ιρανική τηλεόραση ότι τα τέσσερα έθνη θα επιτύχουν "απτά αποτελέσματα", σε αντίθεση με το διεθνή συνασπισμό υπό την αμερικανική ηγεσία,

του οποίου η μακρά εκστρατεία αεροπορικών επιδρομών εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και στο Ιράκ έχει ακολουθηθεί από μια αύξηση της βίας.

Η Συρία και οι σύμμαχοί της πρέπει να πετύχουν, διαφορετικά «θα είμαστε αντιμέτωποι με την καταστροφή ολόκληρης της περιοχής", αναφέρει η Προεδρία της Συρίας στο λογαριασμό της στο Twitter, με αναφορά σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Άσαντ.

Παρουσιάζεται επίσης να έχει αναφέρει ότι οποιοδήποτε θέμα που αφορά το πολιτικό σύστημα της Συρίας και τους αξιωματούχους της είναι καθαρά εσωτερικό θέμα της Συρίας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα