Επαναδραστηριοποίηση του Συνδ. Προπονητών

Αριθμός προπονητών χάντμπολ έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία για επαναδραστηριοποίηση του Συνδέσμου Προπονητών Χάντμπολ, ο οποίος για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να «επιβιώσει» σε βάθος χρόνου όταν το 2007 προέβαινε για πρώτη φορά στη σύνταξη καταστατικού και στη δημιουργία του Συνδέσμου.

Ήδη, έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής της νέας Γενικής Συνέλευσης (την ερχόμενη Παρασκευή, στις 7:00 μ.μ. στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου) η οποία θα είναι και εκλογική. Στην συνέλευση έχουν ήδη προσκληθεί τόσο τα παλία μέλη (γύρω στα

40) όσο φυσικά και οι προπονητές οι οποίοι έχουν –έκτοτε- αποκτήσει το δίπλωμα τους, συμπεριλαμβανομένων και των προπονητών οι οποίοι αποφοίτησαν πρόσφατα από την σχολή προπονητών που διοργάνωσε η ΚΟΧ. Όλοι μαζί, αριθμούν στους 80 περίπου προπονητές.

Στην ΓΣ της ερχόμενης Παρασκευής, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 7:00 μ.μ. με την εγγραφή των νέων μελών, ενώ τα παλιά μέλη θα ανανεώσουν την ιδιότητα τους πληρώνοντας συνδρομή για ένα χρόνο. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο νέο ΔΣ του Συνδέσμου μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους από προηγουμένως και να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον τους με την εγγραφή (ή την ανανέωση της συνδρομής) πριν από την έναρξη των εργασιών της γενικής συνέλευσης.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι στην ιδρυτική/εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου το 2007, πρόεδρος είχε αναδειχτεί ο Λοϊζος Χρυσοστόμου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου και ταμίας ο Γιάννος Ιωάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα