Αρτυματάς για όλες τις δουλειές!

Στον Αρχάγγελο μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τη Βιτορούλ και ο Μάριο Μπείν καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τα «μωρά του Χάτζι». Ο Ολλανδός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά, ότι για να εξασφαλίσει η ομάδα του θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Βιτορούλ, θα πρέπει να παρουσιαστεί σαφώς με καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.


Επιπλέον, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έχει να αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μιλάνοφ στο δεξιό άκρο

της άμυνας. Ο Βούλγαρος, έχει πάθει ρήξη α’ βαθμού στον προσαγωγό και θεωρείται απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να προλάβει την αναμέτρηση της Τετάρτης. Με αυτό το δεδομένο, ο κ. Μπέιν κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει φανέλα βασικού στον Κωστάκη Αρτυματά. Να υπενθυμίσουμε ότι ο διεθνής μέσος, στον πρώτο επίσημο αγώνα με αντίπαλο την Ντούντελαντζ, αγωνίστηκε ως παρτενέρ στον Μερκή στο κέντρο της άμυνας και στον επαναληπτικό πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μιλάνοφ.
Πέραν της αμυντικής γραμμής, βελτίωση επιβάλλεται και στο χώρο του κέντρου, αφού τόσο ο Μοράις, όσο και ο Βινίσιους είναι αρκετά πίσω από τον πραγματικό του εαυτό και μέχρι στιγμής δεν έχουν βοηθήσει. Από την άλλη ο κ,. Μπέιν φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν εμπιστεύεται τον Φαρίας, που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ ο Αρτυματάς κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει στο δεξί άκρο της άμυνας. Επιπλέον, ο Εμπεσίλιο στο «φτερό», απλά δε μπορεί, ενώ ο Μπερτόλιο ως δεκάρι, έχει χάσει αρκετές ευκαιρίες, κάτι που εάν επαναληφθεί ίσως στοιχήσει στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα