Άρσεναλ: «Κλειδί η κατοχή μπάλας με τον Ολυμπιακό»

Ο Έκτορ Μπεγερίν εξέφρασε την άποψη ότι ο έλεγχος της κατοχής της μπάλας θα είναι «κλειδί» στην αναμέτρηση που θα δώσει την Τετάρτη η Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ θα προσπαθήσει να προκριθεί για 16η διαδοχική χρονιά στους «νοκ άουτ» αγώνες της διοργάνωσης. Για να προκριθούν στους «16», οι «κανονιέρηδες» χρειάζονται νίκη με δύο γκολ διαφορά ή με οποιοδήποτε σκορ,

εφόσον πετύχουν τουλάχιστον τρία τέρματα. Εάν δεν τα καταφέρουν, θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό «ταξίδι» τους στο Europa League.

«Έχουμε ήδη αποδείξει ότι είμαστε μια ομάδα που είναι πολύ επικίνδυνη, όταν έχουμε την μπάλα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό στην έδρα του Ολυμπιακού με το να έχουμε την κατοχή και να δημιουργούμε ευκαιρίες» δήλωσε ο Ισπανός δεξιός μπακ στην ιστοσελίδα του λονδρέζικου συλλόγου και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος ότι η μπάλα θα πάει μέσα και πως θα γυρίσουμε σπίτι με τη νίκη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ότι η ομάδα βρίσκεται στη σωστή διάθεση γι' αυτό και ότι η ομάδα θέλει να περάσει από τη φάση των ομίλων. Το ξέρουμε αυτό, ως οι παίκτες που εκπροσωπούν την Άρσεναλ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη δουλειά».

Στη σαββατιάτικη νίκη 3-1 επί της Σάντερλαντ ο 20χρονος άσος συμπεριλήφθηκε για τέταρτο παιχνίδι στην αρχική ενδεκάδα της Άρσεναλ μετά την επιστροφή του από τραυματισμό και τόνισε πως επιστρέφει στην καλύτερη φόρμα του ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Ελλάδας: «Μετά τον τραυματισμό είναι σημαντικό να κάνεις ένα καλό σερί αγώνων και να ξαναβρεις το ρυθμό. Είναι σημαντικό επίσης να πάρεις τους τρεις βαθμούς, επειδή αυτό σε βοηθάει πολύ. Πρέπει να πας βήμα-βήμα για να βρεις το ρυθμό που είχες πιο πριν. Ξέρω ότι θα έρθουν περισσότερα παιχνίδια και τώρα είμαστε απλά συγκεντρωμένοι σ' αυτό της Τετάρτης, επειδή είναι πραγματικά σημαντικό για μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα