Ο Φιλιππούσης σύμβουλος του Κοκκινάκη

Ο Θανάσης Κοκκινάκης είναι ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του παγκόσμιου τένις και το 2016 θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αυστραλίας ο 19χρονος ομογενής τενίστας από τη νέα χρονιά θα έχει στο πλευρό του ένα ακόμη ομογενή, μεγάλο όνομα του αθλήματος την περασμένη δεκαετία, τον Μαρκ Φιλιππούσση. Ο Φιλιππούσης έχει αγωνιστεί σε δύο τελικούς γκραν σλαμ

και αναμένεται να είναι ο νέος σύμβουλος του 19χρονου Ελληνοαυστραλού.

Ο Κοκκινάκης θέλει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Έχει εδραιωθεί στο «Top 100» και το 2016 θα αναζητήσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, που θα τον φέρουν πιο κοντά στον στόχο του, την πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 19χρονος άσος θα συνεργάζεταιμε τον Φιλιππούση από τη νέα σεζόν. Ο Φιλιππούσης, ο οποίος γεννήθηκε στην Αυστραλία από Έλληνα πατέρα και Ιταλίδα μητέρα, δήλωσε για την επικείμενη συνεργασία:

«Είχα τη χαρά να συναντήσω τον Θανάση και να τον γνωρίζω. Είναι πολύ καλό παιδί. Δουλεύει σκληρά και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του. Μπορούμε να δούμε πως είναι ήδη πολύ δυνατός και μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα τα επόμενα χρόνια» δήλωσε σχετικά ο Φιλιππούσης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα της Μελβούρνης «Courier Mail».

Keywords
Τυχαία Θέματα