Άρης: Κατώτερος του αναμενομένου

Κατώτερος του αναμενομένου παρουσιάστηκε ο Άρης στον προχθεσινό αγώνα του κόντρα στον Απόλλωνα και μοιραία γνώρισε την ήττα και μάλιστα με μεγάλο σκορ.

Με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο και ένα μικρότερο στο δεύτερο, η ομάδα του Φρεντερίκ Βάντερμπιστ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της. Αν μάλιστα σε αυτό προσθέσουμε τα πολλά ατομικά λάθη αλλά και τον απόλυτο αιφνιδιασμό που δέχθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης με αποτέλεσμα το ρευστό 1-0 να μετατραπεί σε 3-0, εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος πως

ήρθε η ήττα στο λεμεσιανό ντέρμπι.


Ο Άρης έχει συμπληρώσει τριάδα αγώνων χωρίς νίκη (μια ισοπαλία, δύο ήττες) και εξακολουθεί να παραμένει στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, αφού την Πέμπτη ακολουθεί ακόμα ένα σημαντικό και πολύ δύσκολο παιγνίδι κόντρα στην Ανόρθωση στη Λάρνακα. Σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται η ομάδα της Αμμοχώστου, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και για να μπορέσει ο Άρης να κλείσει τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένος και φυσικά χωρίς λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα