Άρης: Ικανοποίηση για τον ένα βαθμό

Ικανοποιημένοι έμειναν στον Άρη από την ισοπαλία με τον Εθνικό, αν και φυσικά ο στόχος τους ήταν η νίκη. Και αυτό, γιατί κάθε βαθμός σε δύσκολο εκτός έδρας παιγνίδι είναι σημαντικός και έχει την αξία του. Η λεμεσιανή ομάδα θα μπορούσε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε νωρίς να βάλει τις βάσεις για τη νίκη, όμως στη συνέχεια αναγκάστηκε να αμυνθεί για να φύγει αήττητη από το Δασάκι.


Ο Νικόλας Μαρτίδης σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αν και θα μπορούσαν με λίγη

περισσότερη προσοχή να έπαιρναν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Ήδη, στον Άρη έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα με τον Ερμή, στο Τσίρειο το ερχόμενο Σάββατο. Είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της χρονιάς και οι «πράσινοι» θα έχουν σαν στόχο μόνο τη νίκη για να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο, τους λίγους, αλλά πιστούς φίλους τους.
Το θετικό για τον Νικόλα Μαρτίδη είναι ότι δεν προέκυψαν προβλήματα από τον αγώνα του Σαββάτου, ενώ επιστρέφει και ο Άλβαρες, που εξέτισε την τιμωρία του. Αυτό σημαίνει ότι οι μόνοι απόντες θα είναι οι Σκούρτης και Παναγή, που όπως είναι γνωστό, δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα