Αρχίζουν οι εγγραφες μαθητών σε προδημοτική και δημοτικά

Αρχίζουν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο, οι εγγραφές μαθητών σε τμήματα προδημοτικής και δημοτικά σχολεία.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης Ελπιδοφόρο Νεοκλέους, δεν πρόκειται να δοθεί παράταση, γι’ αυτό, όπως είπε, οι γονείς πρέπει αυτές τις δύο μέρες να πάνε στα σχολεία να γράψουν τα παιδιά τους. Τα παιδιά που πρόκειται να εγγραφούν στην πρώτη δημοτικού θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου την ηλικία

των 5 ετών και 8 μηνών και τα παιδιά που πρόκειται να εγγραφούν στην προδημοτική θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 4 ετών και 8 μηνών.

Ποια έγγραφα χρειάζονται

Οι γονείς, κατά την εγγραφή των παιδιών τους, θα πρέπει να προσκομίσουν το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού και τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και των σκυβάλων. Οι λογαριασμοί πρέπει να αποδεικνύουν την διαμονή των γονέων στην περιφέρεια του σχολείου, όπου επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους.

Μεταγραφές

Σύμφωνα με τον κ. Νεοκλέους, σε περίπτωση, που οι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν το παιδί τους σε άλλο σχολείο, πρέπει πρώτα να το εγγράψουν στην περιφέρειά τους και ακολούθως, να συμπληρώσουν ένα έντυπο μεταγραφής και η κάθε περίπτωση θα εξεταστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα