"Θα ματώσουμε φέτος για το πρωτάθλημα" (pics)

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 22:00 η εκδήλωση του Απόλλωνα με αφορμή τη μεγαλειώδη παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας για την νέα περίοδο 2016-2017. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λανίτειο στάδιο, με την Έλενα Χατζίδου ν' αναλαμβάνει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς. Σε κλίμα γηπέδου μετέτρεψαν οι φίλοι του Απόλλωνα την εκδήλωση.

class="inline_iframe">

Η

εξέλιξη της παρουσίασης:

Νίκος Κίρζης: "Απόψε δεν έχουμε μεταγραφή"

Ξεσηκώθηκαν στον Μπρούνο Βάλε

21:52 Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της παρουσίασης

Οι φίλοι του Απόλλωνα φωνάζουν ρυθμικά τ' όνομα του προπονητή Πέδρο Εμάνουελ

Τώρα η παρουσίαση του ρόστερ και όλης της ομάδας που απαρτίζουν τον φετινό Απόλλωνα

MVP για τον Απόλλωνα ο Μπρούνο Βάλε

Έπαθλο και για τον αρχηγό Φώτη Παπουλή

Ο κ. Αντώνης Γλυκής βραβεύει τον Λούκα Στογιάνοβιτς

Φανούριος Κωνσταντίνου: "Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει μία ομάδα που σχεδόν κερδίζει όλους τους αντιπάλους εκτός και εντός έδρας. Τέσσερις συνεχόμενες χρονιές στην Ευρώπη και δύο κατακτήσεις κυπέλλου. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα ματώσουμε σε κάθε αγώνα για να τα καταφέρουμε. Απόψε είμαστε διπλά χαρούμενοι. Εσείς κυκλοφορείτε με το κεφάλι ψηλά και περήφανα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι επιτακτική ανάγκη, στείλτε με την μαζική σας παρουσία ότι ο Απόλλωνας είναι έτοιμος να κατακτήσει την κορυφή".

Το μεγάλο κυανόλευκο άρχισε από τις 18:00 με τον κόσμο της ομάδας να ψυχαγωγείτε στον προαύλιο χώρο του σταδίου στον παιδότοπο για τα μέλη του JuniorClub και τους μικρούς φίλους της ομάδας. Υπήρχε FacePaintingμε το οποίο οι μικροί φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να βαφτούν στα χρώματα του Απόλλωνα.

Υπάρχει κατάστημα της χορηγού εταιρείας PrimeTel όπου θα δίνονται πληροφορίες για την προσφορά της εταιρίας με την οποία οι φίλοι του Απόλλωνα θα μπορούν να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας τους εντελώς Δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα