Άρχισαν πρόβες με σκοπό να κατακτήσουν τον κόσμο!

Σάρκα και οστά παίρνει η ιδέα και το όνειρο γυναικείου φωνητικού συνόλου με κλασικό ρεπορτόριο! Άρχισαν τις πρόβες με στόχους μεγαλεπήβολους και με όνειρα να ξεπεράσουν τα κυπριακά σύνορα.

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο αποτελείται από 8 επαγγελματίες τραγουδίστριες όπερας καθώς και δύο πολλά υποσχόμενες σπουδάστριες, ενώ μαέστρος του συνόλου είναι η Έλενα Γονατά.

Η ιδέα για δημιουργία του γυναικείου φωνητικού συνόλου «γεννήθηκε» πέρσι. Με το πέρασμα του χρόνου, η ιδέα πήρε σάρκα και oστά με τις πρόβες να αρχίζουν και επίσημα στις 21/06/2017, με το πρώτο δείγμα να κρίνεται ως εντυπωσιακό και ελπιδοφόρο για το μέλλον! Οι πρόβες μάλιστα δεν άρχισαν τυχαία στις 21/06, καθώς η συγκεκριμένη ημέρα είναι η Παγκόσμια Μέρα Μουσικής.

Στόχος των γυναικών που στελεχώνουν το σύνολο, όπως δήλωσαν στο Sigmalive, είναι να «σπάσουν» τα κυπριακά σύνορα και να καταφέρουν να δηλώσουν την παρουσία τους σε διεθνείς εκδηλώσεις.

Οι πρόβες πλέον είναι εντατικές για την όσο το δυνατό πιο έγκαιρη προετοιμασία του συνόλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρόβες πραγματοποιούνται στο χώρο του Παγκύπριου Ωδείου, μετά από ευγενή παραχώρηση του χώρου από την ιδιοκτήτρια, Χλόη Μαυρονικόλα.

Το γυναικείο σύνολο αποτελείται από τις:

Έλενα Γονατά, Έλλη Αλωνεύτου, Έλλη Κουτσουλη, Μαργαρίτα Ηλία, Μαρία Θεοδώρου, Μύρια Ιωάννου, Αντιγόνη Φωτίου, Τζούλια Πέτρου Μιχαηλίδου, Άντρια Δημοσθένους, Χρίστια Μιχαήλ, Imge Ertalu

Εμείς να ευχηθούμε κάθε επιτυχία και σύντομα να αποδώσουν καρπούς όλες οι προσπάθειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα