Αποτυχία, αδυναμία ή "κατάρα"

Μέχρι το 95' το ρεπορτάζ της Ομόνοιας έλεγε τα ακόλουθα. Μέταλλο στα ντέρμπι, διόρθωση της λανθασμένης τακτικής από το 30' που άλλαξε και την εικόνα προς το καλύτερο, γκολ, αυταπάρνηση στην άμυνα, πάθος, ατυχία στο δοκάρι. Το τραγικό λάθος του Φελτχούιζεν δεν αναιρεί τα πιο πάνω, αναιρεί όμως το πιο σημαντικό, το αποτέλεσμα. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι θα σήμαινε πιθανή νίκη.


Την ίδια ώρα, για άλλη μία φορά έρχεται στην επιφάνεια ένα μέγα θέμα. Την κατάρα της Ομόνοιας στο θέμα του τερματοφύλακα. Πρόβλημα που χρονολογείται.

Βέζερ, Σινού, Μιχόπουλος, Κοτσόλης, Λεβίτα, Κρέσιτς και πάει λέγοντας. Ο Μορέιρα ξεκίνησε εξαιρετικά, αλλά στο 2ο μισό της καριέρας του στην Ομόνοια συνοδεύτηκε από πολλά λάθη. Η "κατάρα" αυτή άρπαξε μέχρι και τον Παναγή που ξεκίνησε εξαιρετικά, αλλά μ' όλο το ταλέντο του δεν πρόοδευσε όσο αναμενόταν. Το βιογραφικό Φελτχούιζεν έστελνε μήνυμα ότι μάλλον έρχεται "φύλακας άγγελος". Τζίφος, τον πήρε και αυτόν το ποτάμι. Μπορεί να έχει πολλά προσόντα, αλλά άλλα δείχνει. Το απαράδεχτο λάθος με την Ανόρθωση ήταν η απόδειξη ότι ο Ολλανδός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν εκπέμπει σοβαρότητα και σιγουριά. Τι γίνεται δε την επόμενη μέρα; Τον στηρίζει με όλο το ρίσκο ο προπονητής ή ρίχνει μέσα τον Χριστοδούλου;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποτυχία,apotychia