«Αποτελεί ένα καλό μάθημα» (ηχητικό)

Για τη δύσκολη νίκη επί του Εθνικού Άχνας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί αλλά και για τον κόσμο της ομάδας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

«Είναι άκρως ικανοποιητικό αν δει κάποιος το αποτέλεσμα. Δυσκολευτήκαμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Εθνικό. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο Β’ μέρος και πήραμε τη νίκη. Αποτελεί ένα μάθημα το παιχνίδι»

«Θα έχεις μέρες που θα δυσκολευτείς

και δεν θα είσαι σε καλή μέρα. Είχαμε λάθη, παρακράτηση της μπάλας, και τα διορθώσαμε».

«Πρέπει να προσπαθούμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Πήραμε το ζητούμενο και παραμείναμε στην κορυφή».

«Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα στο παιχνίδι της. Έχουμε βελτίωση και στην ομαδική δουλειά. Διατηρήσαμε το μηδέν παθητικό στην άμυνα».

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχεις ένα γκολ, αλλά όταν σκοράρεις νωρίς τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Δεν το πετύχαμε και δυσκολευτήκαμε».

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου μας. Θα πρέπει να πούμε όμως και ευχαριστώ σ’ αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο».

«Πήγε και είδε τον Αστέρα ο Κετσπάγια. Σε ένα ντέρμπι με τις συνθήκες να είναι παρόμοιες. Ο Αστέρας έχει αποδείξει πως βρίσκεται μέσα στις 2-3 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπου φαβορί είναι ο Αστέρας γιατί αγωνίζεται στην έδρα του».

«Ο Σέρτζιο συμμετείχε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα. Μακρίδης ατομικό. Εφραίμ και Αντωνιάδης, φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα