Απόλλων: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Ο Απόλλωνας πέτυχε το ζητούμενο στο χθεσινό παιγνίδι με την ΑΕΛ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κόκα Κόλα. Οι γαλάζιοι διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το 2-0 του πρώτου αγώνα και με εμφάνιση ουσίας, παρά οτιδήποτε άλλο, σκόραραν προς το τέλος και πέρασαν με δεύτερη νίκη.

Το χθεσινό παιγνίδι ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στον Απόλλωνα έστρεψαν την προσοχή τους στη συνέχεια. Μια συνέχεια γεμάτη ντέρμπι και που θα κρίνει τους στόχους της ομάδας

σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τους γαλάζιους που σε διάστημα τεσσάρων ημερών θα μετρήσουν δυνάμεις και αντοχές. Τα ντέρμπι με ΑΕΚ στο ΓΣΖ και ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο θα διαφωτίσουν και την πορεία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Αν δηλαδή η ομάδα της Λεμεσού θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο ή θα περιοριστεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι μαθηματικές πράξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην προκειμένη περίπτωση είναι πολλές. Για παράδειγμα με δυο νίκες οι γαλάζιοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο με αυξημένες πιθανότητες, ενώ με ισάριθμες ήττες θα αποχαιρετήσουν το τρένο. Υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί αποτελεσμάτων που θα είναι πιο σωστό να μιλήσουμε μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.

Το μόνο σίγουρο, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα