Σεργίδης: «Θα ξεκαθαρίσει στα μεταξύ τους παιχνίδια»

Στην τελευταία έκδοση του Περιοδικού ΚΟΠ εξέφρασε ενδιαφέρουσες απόψεις για τη συναρπαστική εξέλιξη του φετινού Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και θεωρεί πως οι θέσεις της ανόδου θα κριθούν στα παιχνίδια μεταξύ των πρωτοπόρων.

Μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στο περσινό Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας η προσφυγική ομάδα εξασφάλισε άνοδο και φέτος ο Μάκης Σεργίδης ζει για πρώτη φορά την εμπειρία της Β’ Κατηγορίας.

«Η προσπάθεια μας από το ξεκίνημα σίγουρα ήταν πολύ δύσκολη γιατί μπήκαμε σε μια Κατηγορία με πολλές παραδοσιακές

δυνάμεις και κάθε αγώνας, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, έχει και τον ανάλογο βαθμό δυσκολίας.

Σε αυτή τη διαδρομή είχαμε και τις άτυχες μας στιγμές όμως καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ένα απολογισμό που μας κράτησε άνετα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με την ίδια σοβαρότητα γιατί υπάρχει ακόμη δρόμος και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό απολογισμό και παράλληλα να προσφέρουμε την ευκαιρία σε κάποια νέα παιδιά να ζήσουν την εμπειρία των επίσημων αγώνων», τονίζει χαρακτηριστικά ο Μάκης Σεργίδης.

Για τον έντονο συναγωνισμό που παρατηρείται εδώ και καιρό στην πάνω ζώνη της βαθμολογίας ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ τονίζει:

«Είναι γεγονός πως αυτός ο συναγωνισμός δίνει άλλο χρώμα στο Πρωτάθλημα και κάθε αγωνιστική είναι απρόβλεπτη. Όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στις τελευταίες αγωνιστικές.

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε σήμερα ποιες θα είναι οι ομάδες που θα μείνουν τελικά έξω από τις θέσεις της ανόδου, αλλά πιστεύω πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στα μεταξύ τους παιχνίδια».

Ποια ομάδες ξεχώρισε ιδιαίτερα στη μέχρι τώρα διαδρομή του Πρωταθλήματος και ποιους ποδοσφαιριστές ξεχώρισε ιδιαίτερα; Ο Μάκης Σεργίδης εκφράζεται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την Αναγέννηση Δερύνειας.

«Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Κατηγορίας και δεν το αναφέρω απλά γιατί μας κέρδισε και τους δύο μεταξύ μας αγώνες. Είναι ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και με τον πιο έμπειρο προπονητή της Β’ Κατηγορίας.

Ο Αδάμος Αδάμου όπως δείχνει η όλη παρουσία της ομάδας κάνει εξαιρετική δουλειά. Χωρίς να παραγνωρίζω τη δυναμική των άλλων ομάδων που διεκδικούν άνοδο, προσωπικά μου άρεσε ιδιαίτερα η Αναγέννηση.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές που μου έκαναν ιδιαίτερα καλή παρουσία, αναφέρω τον Ντιαλό της Αναγέννησης και τον Νικόλαο Σουλίδη της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών».

Πηγή: ΚΟΠ

Keywords
Τυχαία Θέματα